miércoles, 3 de diciembre de 2008

anada a Vielha

En un petit poble de lo més diminut, a la vora del mar, hi vivia una bonica noia molt somiadora, la qual tenia la seva vida com tots els altres nens, però amb un gran somni.
Desde ven petita havia somiat anar a viure a Vielha, ja que els seus pares la portaven allà cada cap de semana.
Fins que un dia, li van explicar que aquell seria l'ultim cap de semana fins al cap d'un bon temps.
La petita no ho entenia, però així, anaven pasan els anys, i ella anava veien que això d'anar a Vielha ja no era com sempre.
Quan va arribar als 12 anys, va tindre un somni. Ella ja gran i amb la seva propia casa, vivin a Vielha. Aquell dia, al llebar-se va prendre una gran decisió, un gran somni. Volia anar a viure a Vielha, allí en aquell preciós lloc era l'unic on es sentia unica, genial.
Desde aquell dia, tothom a qui li explicaba, la tractava de boja, però amb aquest gran somni dins el cap va arribar als 24, ja amb una gran carrera de psicòloga.
Tota decidida, va començar a treballar i amb aquests diners, amb els que havia aconseguit anys anteriors i la ajuda dels pares, va fer les maletes i va marxar buscan el seu gran paradís.
Després d'estar uns cuans dies pasan per imobiliares i varies cases de lloguer , va aconseguir trobar una gran casa, preciosa.
I així aquesta gran noia, amb tota la seva valentia i valor va aconseguir el seu gran somni.




Tota persona que vol una cosa de tot cor, posan de la seva part i estan decidida, aconseguiex el que vol.

No hay comentarios: